Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Geaca Moto cu Airbag HS 5

Produs nou

Geaca moto cu un design sportiv deosebit, fabricata din Dynatec 600D, un material impermeabil si cu o mai mare rezistenta la abraziune. Marterialul reflectorizant este facut din LUMIDEX.

Acesta geaca vine la pachet cu protectii hard pentru umeri si coate.

Constructie geaca moto hs5

Optionale pentru HS5:

B liner 5

Protectii frontale

Protectii spate

Capsula de CO2 nu este inclusa in pret si se comanda separat !

Mai multe detalii

Produsul nu mai este in stoc

Mai multe informatii

Geaca moto cu airbag HS5 foloseste armuri certificate CE, pentru protectia umerilor, coatelor si spatelui. Insa cel mai important aspect este incorporarea sistemului de airbag. In cazul unui accident, daca rider-ul este aruncat de pe motocicleta, airbag-ul se deschide instantaneu (0.25 sec) pentru a il proteja pe acesta.

Activarea airbag-ului este simpla si automata. Un cablu special este atasat de motocicleta cu un capat si de geaca cu celalalt capat. In momentul in care rider-ul si motocicleta se separa, cablul atasat la geaca va actiona un sistem care elibereaza gazul din capsula de CO2 in airbag.

Geaca umflata cu acest airbag, va asigura protectia sporita a rider-ului, in special in zona gatului, spatelui, soldurilor, lombara si a toracelui.

Dupa cateva secunde, gazul din airbag este eliberat automat printr-o valva speciala a sistemului.

Design-ul atractiv precum, protectiile pasive precum si airbag-ul care se activeaza instant, fac ca gecile moto Hit-Air sa fie gecile moto NR.1 pentru motociclisti.

geaca moto hs5

geaca moto hs5 marimi

Blog

Accesorii