Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Geaca Moto cu Airbag Motorrad 2 Mesh

Produs nou

Varianta light a modelului Motorrad 2, aceasta geaca moto cu airbag vine cu un material mai subtire, mai ventilat dar la fel de rezistent.

Modelul are incluse protectii hard, certificate CE, pentru umeri si coate.

constructie geaca moto motorrad 2 mesh

Optionale pentru Motorrad 2 Mesh:

B liner 5

Protectii frontale

Protectii spate

Capsula de CO2 nu este inclusa in pret si se comanda separat !

Mai multe detalii

1 Produs

În stoc

Mai multe informatii

Gama de geci moto cu airbag Hit-Air foloseste armuri certificate CE, pentru protectia umerilor, coatelor si spatelui. Insa cel mai important aspect este incorporarea sistemului de airbag. In cazul unui accident, daca rider-ul este aruncat de pe motocicleta, airbag-ul se deschide instantaneu (0.25 sec) pentru a il proteja pe acesta.

Activarea airbag-ului este simpla si automata. Un cablu special este atasat de motocicleta cu un capat si de geaca cu celalalt capat. In momentul in care rider-ul si motocicleta se separa, cablul atasat la geaca va actiona un sistem care elibereaza gazul din capsula de CO2 in airbag.

Geaca umflata cu acest airbag, va asigura protectia sporita a rider-ului, in special in zona gatului, spatelui, soldurilor, lombara si a toracelui.

Dupa cateva secunde, gazul din airbag este eliberat automat printr-o valva speciala a sistemului.

Design-ul atractiv precum, protectiile pasive precum si airbag-ul care se activeaza instant, fac ca gecile moto Hit-Air sa fie gecile moto NR.1 pentru motociclisti.

geci moto motorrad 2 mesh

geaca moto motorrad 2 mesh marimi

Blog

Accesorii