Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Geaca Moto cu Airbag MX-7

Produs nou

Geaca moto cu airbag, alura sportiva, fabricata din Nylon 500D, un material respirabil si cu o mai mare rezistenta la abraziune. Marterialul reflectorizant este facut din LUMIDEX.

Acesta geaca vine la pachet cu protectii hard pentru umeri si coate.

Constructie geaca moto mx7

Optionale pentru MX7:

B liner 5

Protectii frontale

Protectii spate

Capsula de CO2 nu este inclusa in pret si se comanda separat !

Mai multe detalii

1 Produs

În stoc

Mai multe informatii

Gama de geci moto cu airbag Hit-Air foloseste armuri certificate CE, pentru protectia umerilor, coatelor si spatelui. Insa cel mai important aspect este incorporarea sistemului de airbag. In cazul unui accident, daca rider-ul este aruncat de pe motocicleta, airbag-ul se deschide instantaneu (0.25 sec) pentru a il proteja pe acesta.

Activarea airbag-ului este simpla si automata. Un cablu special este atasat de motocicleta cu un capat si de geaca cu celalalt capat. In momentul in care rider-ul si motocicleta se separa, cablul atasat la geaca va actiona un sistem care elibereaza gazul din capsula de CO2 in airbag.

Geaca umflata cu acest airbag, va asigura protectia sporita a rider-ului, in special in zona gatului, spatelui, soldurilor, lombara si a toracelui.

Dupa cateva secunde, gazul din airbag este eliberat automat printr-o valva speciala a sistemului.

Design-ul atractiv precum, protectiile pasive precum si airbag-ul care se activeaza instant, fac ca gecile moto Hit-Air sa fie gecile moto NR.1 pentru motociclisti.

geci moto mx7

geaca moto MX7 marimi

Blog

Accesorii