Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

   

Hit-Air vine cu un sistem tehnologic revolutionar in ceea ce priveste gama de echipmente moto de protectie.

 

Pentru a urmari un film despre modul de functionare al gecilor moto Hit-Air, urmariti link-ul urmator.

 

Mod de functionare Hit-Air

 

Airbag-ul se deschide de indata ce motociclistul este aruncat de pe motocicleta.

 

geci moto cu airbag                         

                   

In cazul unui accident sau a unei caderi accidentale, airbag-ul se deschide dupa ce distanta dintre motociclist si motocicleta atinge asa-numita "distanta de activare", moment in care siguranta este scoasa din capsula de CO2 iar gazul este rapid imprastiat in airbag-urile de la gat, spate, fata, zona lombara si laterala, protejand astfel motociclistul de socul cauzat de impact.

 

geci moto cu airbag

 

S-System este un nou sistem revolutionar atasat airbag-ului, care mareste viteza de activare si deschidere a acestuia in caz de impact. Practic, reduce timpul de activare a airbag-ului cu 50% si deschide airbag-ul in numai 0.25 secunde !

 

geci moto cu airbag

 

Structura Airbag-urilor Hit-Air

 

geci moto airbag

 

Cum se folosesc echipamentele moto cu airbag de la Hit-Air?

Gama de geci si veste moto cu airbag de la Hit-Air poate fi folosita in orice sezon, fie ca echipament moto unic, fie ca echipament de protectie suplimentar, peste gecile moto conventionale.

 

geci moto airbag

 

Sistemul de siguranta Hit-Air, poate fi folosit in mod continuu (bineinteles, daca acesta nu a fost deteriorat). Tot ce trebuie sa faceti este sa schimbati cartusul de CO2.

geci moto airbag  

Declansatorul

 Declansatorul necesita o forta considerabila pentru a activa sistemul si a umfla airbag-ul. Astfel, este necesara o forta de tragere de minim 30-35kg pentru ca sistemul sa se activeze. Aceasta inseamna ca sistemul nu se va declansa in conditii normale de riding, inclusiv daca motociclistul sta in picioare, pe scaritele motocicletei.

 

geci moto airbag