Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Despre noi

Firma noastră

Protectii-Moto.ro este dealer exclusiv pentru produsele Hit-Air in Romania. Iubim motocicletele dar la fel de mult ne iubim si familiile si dorim sa ne intoarcem acasa in siguranta dupa fiecare tura. 

Suntem convinsi ca linia de produse Hit-Air ofera protectia pe care echipamentele moto standard nu o ofera. Produsele Hit-Air sunt fabricate in Japonia, dupa standarde inalte de calitate atat in ceea ce priveste designul cat si din punct de vedere al sigurantei. Toate gecile moto includ protectii aprobate CE, pentru spate, coate si umeri.

Gecile si vestele moto Hit-Air sunt folosite in peste 30 de tari si echipeaza cu mandrie politia japoneza, spaniola precum si fortele jandarmeriei franceze.

Protectii-Moto.ro are deosebita placere de a va oferi: 

  • Produse de inalta calitate japoneza (geci moto cu airbag, veste moto cu airbag, manusi moto, protectii moto)
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri

Echipa Noastra


Suntem pasionati de motociclete si ne dorim ca aceasta pasiune sa lase numai amintiri placute.

Suntem o echipa tanara care isi doreste sa ridice gradul de protectie al motociclistilor, la un nivel superior. Consideram ca participantii la trafic din Romania evolueaza de la an la an dar inca suntem departe de a avea un mediu sigur pentru motociclisti.

De aceea, ne propunem sa aducem motociclistilor nostri cele mai evoluate echipamente de protectie in speranta ca vor evita astfel potentialele incidente cu urmari neplacute.