Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Cele mai cumpărate

Informatii

Producători

Furnizori

  • Hit-Air Romania

Geci moto, veste moto sau nimic in sezonul cald?

Geci moto, veste moto sau nimic in sezonul cald?

Pe timpul verii purtam geci moto, veste moto sau nimic?

Sezonul cald a venit. Ce protectie purtam ?

Cei mai multi dintre motociclisti, sub influenta temperaturilor ridicate din timpul verii, renunta cu usurinta la echipamentele de protectie si apar in trafic in tricou cu maneca scurta, pantaloni scurti si in cel mai bun caz pantofi sport.

Este clar ca disconfortul termic ne impinge in mod natural sa renuntam la piesele de vestimentatie, fie ele echipamente moto de protectie sau nu insa este dovedit stiintific ca organismul nostru pe timp de vara este la fel de slab in contact cu asfaltul ca si pe timpul sezonului rece, cand purtam de obicei protectii...

Lasand gluma la o parte, trebuie sa incercam sa ne protejam. Este mai bine sa previi o fractura sau o julitura serioasa decat sa le tratezi. Din fericire, unii producatori au venit in intimpinarea acestei nevoi cu o serie de geci moto ventilate & veste moto astfel incat sa continuam sa ne protejam si pe perioada sezonului cald.

Unul dintre producatorii amintiti este Mugen Denko, o companie japoneza care se ocupa de protectia motociclistilor din intreaga lume, de mai bine de 15 ani.

Gecile moto oferite de acestia sunt facute din mesh, un material foarte ventilat, contin protectii dure la umeri si coate si mai mult, vin cu un performant sistem de airbag care protejeaza cum nu o fac alte echipamente moto de pe piata de profil.

geaca moto

Vestele moto ale aceluiasi producator vin ca o gura de aer proaspat in sezonul cald deoarece sunt atat de sumare incat abia pot fi simtite cand sunt imbracate. Nefacand rabat de la siguranta, acestea ofera purtatorului acelasi sistem de airbag, deja celebru in multe tari.

Alternative avem deci, ramane sa alegem: ne protejam sau riscam pe timpul verii ?

Postat pe Siguranta moto

Publicat pe 16/06/2016 20:02:49
Comentariul a fost trimis cu succes. Multumim!
Adauga comentariu
Nume*
Email*
Mesaj*
  Captcha
  Adauga comentariu