Nu puteti plasa o comanda din tara dumneavoastra. United States

Cele mai cumpărate

Informatii

Producători

Furnizori

  • Hit-Air Romania

Echipament moto cu airbag – sigur, accesibil si recomandat

Echipament moto cu airbag – sigur, accesibil si recomandat

echipament moto

 

Echipament moto cu airbag? Statisticile DRPCIV ne arata ca in 2016 in fiecare luna, au avut loc 150 de accidente moto.

Din pacate accidentele sunt inevitabile dar partea buna este ca riscurile cu care vine la pachet placerea de a pilota un motor pot fi reduse prin achizitionarea unui echipament moto ce ofera cat mai multa protectie.

Motociclismul este o pasiune, senzatia de libertate si control pe care o ai cand calaresti motorul fiind de neegalat in fata altor sporturi de uscat. Stiu ca petreci mult timp pana iti alegi motocicleta visata pentru ca iti doresti experiente de neuitat care sa iti faca plinul de adrenalina si dopamina.

Nu petrece insa mai putin timp la alegerea echipamentului moto. Informeaza-te care sunt cele mai sigure accesorii vestimentare, testeaza, urmareste testimoniale si pune pret pe calitate si siguranta. Daca ai dat toti banii pe motor, fara interes pentru un echipament moto sigur, riscurile la care te expui sunt destul de mari. Incearca sa echilibrezi ambele achizitii, caci placerea pilotajului sporeste cand te stii in siguranta.

Protectia cu airbag pentru motoclisti este o inventie a ultimilor 30 de ani, insa a fost cu adevarat produsa si omologata la nivel mondial in ultimii 15 ani. Au aparut pe piata gecile si vestele moto cu airbag, acestea oferind si la ora actuala maximum de siguranta in ceea ce inseamna echipamentul moto. Studii conduse in laboratorul englez Transport Research arata ca vestele/gecile cu airbag purtate de motociclisti ofera cu 69% mai multa protectie in comparatie cu cele clasice si reduc cu 20% riscul de fractura a oaselor si vatamare a organelor interne in caz de impact major. De asemenea, compresia pieptului este redusa cu 55% in cazul cazaturilor pe o geaca sau vesta cu airbag comparativ cu cele clasice. Sunt studii facute in SUA care arata ca in cazul vestelor/gecilor cu airbag pentru motociclisti compresia pieptului este redusa la jumatate fata de limita maxima admisa de US National Highway Traffic Safety Administration pentru compresia in cazul accidentelor auto.

Daca bugetul este cel care te determina sa alegi pretul vs siguranta, noi iti propunem acum sa nu faci rabat la nici unul dintre criterii. Cele mai accesibile si sigure veste/geci moto cu airbag existente pe piata pot fi acum platite si in rate cu cardul, aspect ce speram ca iti va usura mult decizia. Marca japoneza Hit-Air este printre cele mai apreciate marci din lume in productia echipamentului cu airbag, acestia dotand Politia Moto din 11 tari.

Orice tip de echipament moto alegi, nu uita de siguranta ta! Tu esti cel/cea care conteaza!

Postat pe Siguranta moto

Publicat pe 06/03/2018 17:53:29
Comentariul a fost trimis cu succes. Multumim!
Adauga comentariu
Nume*
Email*
Mesaj*
  Captcha
  Adauga comentariu